V letošnjem šolskem letu smo bili v skladu vrtca Kurirček zelo aktivni. Tudi starši ste prispevali svoj delež na decembrski tržnici. Zato se vam iskreno zahvaljujemo za vaše sodelovanje in prispevek.

Iz sklada smo črpali sredstva za predstavo Žabica Brokolina in polž Sladkosned, ki je bila izvedena v dveh ponovitvah v Narodnem domu, v izvedbi Miškinega gledališča, v mesecu marcu.

V maju pa smo izvedli akcijo kolesarčki, za vse otroke, ki septembra odhajajo v šolo. Izvedli smo jo na treh lokacijah. Eno v Rovtah, eno v Gornjem Logatcu za otroke iz enote Tičnica, Tabor in Hotedršica in ena bo izvedena junija za enoti  Centralni vrtec in Pod Košem.  Namen akcije je otroke poučiti, kako se skozi spoznavanje prometnih znakov previdno vesti v prometu.

Iskreno se zahvaljujemo tudi donatorjema Andrej Kosec s.p. in CMC GROUP d.o.o., ki sta pomagala, da smo to akcijo lahko izpeljali.

V skladu smo veseli, da lahko vsem vrtčevskim otrokom, ki jeseni vstopajo v šolo omogočimo nepozabno doživetje in lep spomin na zaključek vrtca.

(Skupno 27 obiskov, današnjih obiskov 1)