Spoštovani starši,

si želite, da vaš otrok samozavestno vstopi v svet samostojnosti?
Si želite, da bo vaš otrok pošten, ustvarjalen, razmišljujoč, strpen odrasel, ki bo pomagal graditi temelje boljši družbi?
Vabimo vas, da se nam pridružite in omogočite vašemu malčku kakovostno predšolsko vzgojo ter varno in spodbudno učno okolje.
 Danes je zelo pomembno, da otroke opremimo z znanji, socialnimi veščinami in ustreznim vrednotnim okvirjem, ki bogati celega človeka in vse človeštvo.
 V našem vrtcu otrokom  nudimo bogate, raznolike dejavnosti, spodbudno učno okolje;  za vzpostavljanje vzdušja enakovrednosti, sodelovanja, prijateljevanja, medsebojne pomoči in podpiranja.
Delo in življenje v vrtcu temelji na igri, ki ima zelo pomembno vlogo v predšolskem obdobju,  ob različnih izkušnjah in aktivnem učenju. Le tako lahko razvijamo pri otroku potrebno  funkcionalno znanje. 
Pomemben nam je napredek vsakega posameznega otroka in omogočamo jim, da so uspešni in napredujejo v skladu s svojimi sposobnostmi.
Naš vrtec ponuja  tudi vam staršem možnost za pogovor in  podporo pri iskanju pravih poti pri uravnoteženi vzgoji vaših otrok, hkrati pa si želimo tudi vašega sodelovanja, saj bomo le skupaj vašemu otroku nudili vse, kar potrebuje na poti odraščanja in samostojnosti.
Vsi zaposleni v vrtcu se trudimo, da je otrokom pri nas lepo, da se počutijo varni, sprejeti in zadovoljni.
Dobrodošli v našem vrtcu!
Ravnateljica Brigita Česnik in vsi zaposleni Vrtca Kurirček Logatec
(Skupno 905 obiskov, današnjih obiskov 1)